Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het

Webinar

RPA: Big Three or Open Source

17 Mei 2022 | 10:00 uur | 50 minuten
Thomas Janssen
door
Thomas Janssen
Lead cognitive consultant

Datum: 17 mei 2022 om 10:00 uur
Host: Thomas Janssen
Duur: 50 minuten

Drie grote softwareleveranciers hebben de RPA-markt tot op heden gedomineerd.  Open source RPA groeit momenteel in populariteit. Hoe verhoudt Robocorp (gebaseerd op het Robot Framework) zich tot Blue Prism, Automation Anywhere en UiPath? En hoe selecteert u de leverancier die het beste bij uw organisatie past?

In dit webinar geven we u een overzicht van de voor- en nadelen van zowel commerciële als open source RPA oplossingen.

Agenda

  • Introductie RPA

  • RPA schaalbaar maken in de organisatie

  • Ranking criteria voor RPA-leveranciers

  • Rangschikking van 'big three' leveranciers
    (UiPath, Automation Anywhere & Blue Prism) vs. opensource (Robocorp) op basis van schaalbaarheid

Webinar Host
Thomas Jansen, Lead Cognitive Consultant
Als Lead Cognitive Consultant is Thomas gepassioneerd over het combineren van opkomende technologieën om de zakelijke uitdagingen van vandaag aan te pakken. Als onderdeel van de digitale transformatie van verschillende Fortune 500-bedrijven in Nederland en daarbuiten, heeft hij de afgelopen vijf jaar besteed aan het transformeren van 'business as usual' naar 'zaken doen met de snelheid van het licht'.

Thomas is Most Valued Professional (MVP) 2022 UiPath en gecertificeerd in o.a. Automation Anywhere en Robocorp, en heeft tevens een Youtube en Udemy channel waar hij trainingen levert op het vlak van RPA, AI en Python.