Waarom Node1?

Node1 is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner in IT, die zowel jullie business als IT afdeling maximaal ondersteunt en ontzorgt. Met onze slimme apps & bots laten we bovendien ook zien, dat digitaliseren en automatiseren ook gewoon snel en betaalbaar kan.

Jullie huidige Microsoft 365 omgeving & licenties als basis

In de meeste gevallen gebruiken wij als basis voor de slimme apps & bots het Microsoft Power Platform. Dit platform integreert naadloos met jullie bestaande Microsoft 365 applicaties en omgeving, waardoor ingewikkelde zaken als gebruikersrechten en data-management al geregeld zijn, en er vaak ook gewoon user interfaces van bestaande applicaties als Outlook, Teams en Sharepoint gebruikt kunnen worden.

Daarnaast zijn de benodigde licenties hierdoor ook grotendeels al afgedekt in jullie bestaande Microsoft 365 E3/E5 licenties.

Bestaande bedrijfsapplicaties hoeven niet te worden aangepast

Onze slimme apps & bots integreren eveneens naadloos met alle Dynamics 365 bedrijfsapplicaties, zoals Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 Sales en Dynamics 365 Supply Chain Management.

Maar ook met andere en zelfs ook verouderde bedrijfsapplicaties zonder digitale koppelingen (API's) kunnen de bots overweg, zonder deze te hoeven aanpassen. Met behulp van 'UI Automation' bedienen de bots gewoon de schermen zoals normaal jouw mensen zouden doen.

Snel ontwikkeld en makkelijk onderhoudbaar

De platformen die wij gebruiken om onze oplossingen mee te bouwen, zijn ‘low-code’ platformen. Dit zorgt ervoor dat er niet alleen sneller, maar ook meer iteratief ontwikkeld kan worden, waardoor er steeds al in een vroeg stadium ‘draft’ versies getoond en getest kunnen worden.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten met dit soort platformen ook relatief laag. Enerzijds doordat oplossingen gemakkelijk zijn aan te passen en uit te breiden, en anderzijds doordat de onderliggende ‘pro-code’ functionaliteit wordt onderhouden -en ook steeds wordt verbeterd en uitgebreid- door Microsoft en UiPath zelf.

Wij begeleiden het hele proces

Bij de start van onze samenwerking zetten wij een ‘sprint’ schema op met terugkerende alignment meetings, planning sessies en ‘review&release’ meetings, en begeleiden wij jullie stakeholders vanuit Business en IT in hun rol hierin.

Verder zorgen wij voor continue alignement tussen Business en IT, met betrekking tot welke business wensen (al) opgepakt worden vanuit de reguliere IT roadmap en welke wensen het domein zullen zijn van onze slimme apps & bots.

Geen zorgen bij IT

Tot slot zorgen wij ervoor dat IT volledig in control blijft met betrekking tot governance, privacy en security. Het belangrijkste hierbij is dat veel zaken gewoon blijven zoals ze al zijn, doordat we gebruik maken van de reeds ingerichte fundamenten van jullie Microsoft 365 omgeving, zoals bijvoorbeeld jullie accounts in Azure AD en rechten in Sharepoint.

Voor aanvullende zaken, zoals bijvoorbeeld het aanmaken en inrichten van ontwikkel- en productieomgevingen voor Power Platform, zullen wij jullie IT afdeling volledig begeleiden.