Waarom Node1?

Node1 is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner in IT, die zowel jullie business als IT afdeling maximaal ondersteunt en ontzorgt. Met onze slimme business apps & office bots laten we bovendien ook zien, dat het moderniseren van je applicatie-landschap ook gewoon snel en betaalbaar kan.

Jullie huidige Microsoft 365 omgeving & licenties als basis

In de meeste gevallen maken wij gebruik van Microsoft Dynamics 365, aangevuld met Microsoft Power Platform voor uitbreidingen en integraties. Los van de uitgebreide functionaliteit, is een groot voordeel dat beide platformen naadloos integreren met jullie Microsoft 365 omgeving, waardoor zaken als gebruikersrechten en data-management al geregeld zijn, en er bestaande User Interfaces kunnen worden hergebruikt.

Voor losse Power Platform implementaties zijn de benodigde licenties bovendien vaak grotendeels al afgedekt in jullie bestaande Microsoft 365 of Dynamics 365 licenties, waardoor de totale aanvullende licentiekosten voor de slimme apps & bots dan zeer laag zijn.

Aanpalende bedrijfsapplicaties worden allemaal gekoppeld

Microsoft Dynamics 365 en Power Platform hebben honderden connectoren, waarmee gemakkelijk koppelingen kunnen worden gecreëerd met andere niet-Microsoft applicaties, zoals bijvoorbeeld Sales Force, DocuSign, Slack, Adobe Create Cloud, Hubspot, SAP, Twilio en ServiceNow. En voor overige applicaties kunnen we anders een 'custom' connector maken.

En zelfs met verouderde bedrijfsapplicaties zonder digitale koppelingen (API's) kunnen we koppelen, zonder deze te hoeven aanpassen. Hiervoor implementeren we dan een slimme office bot die met behulp van 'UI Automation' gewoon de schermen van de applicatie bedient, zoals normaal jouw mensen zouden doen.

Snel geïmplementeerd en makkelijk onderhoudbaar

De platformen die wij gebruiken om onze oplossingen mee te implementeren, zijn ‘low-code’ platformen. Dit zorgt ervoor dat er niet alleen sneller, maar ook meer iteratief ontwikkeld kan worden, waardoor er steeds al in een vroeg stadium ‘draft’ versies getoond en getest kunnen worden met de eindgebruikers.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten met dit soort platformen ook relatief laag. Enerzijds doordat oplossingen gemakkelijk zijn aan te passen en uit te breiden, en anderzijds doordat de onderliggende ‘pro-code’ functionaliteit wordt onderhouden -en ook steeds wordt verbeterd en uitgebreid- door Microsoft en UiPath zelf.

Wij begeleiden het hele proces

Bij de start van onze samenwerking zetten wij een ‘onboarding’ schema op met terugkerende alignment meetings, planning sessies en ‘review&release’ meetings, en begeleiden wij jullie stakeholders vanuit Business en IT in hun rol hierin.

Verder zorgen wij voor continue alignement tussen Business en IT, met betrekking tot welke business wensen (al) opgepakt worden vanuit de reguliere IT roadmap en welke wensen het domein zullen zijn van onze slimme business apps & office bots.

Geen zorgen bij IT

Tot slot zorgen wij ervoor dat IT volledig in control blijft met betrekking tot governance, privacy en security. Het belangrijkste hierbij is dat veel zaken gewoon blijven zoals ze al zijn, doordat we gebruik maken van de reeds ingerichte fundamenten van jullie Microsoft 365 omgeving, zoals bijvoorbeeld jullie accounts in Azure AD (tegenwoordig Microsoft Entra ID) en rechten in SharePoint.

Voor aanvullende zaken, zoals bijvoorbeeld het aanmaken en inrichten van ontwikkel-, test- en productieomgevingen, zullen wij jullie IT afdeling volledig begeleiden.