ROBOTIC PROCESS AUTOMATION

Efficiënte en betrouwbare bedrijfsprocessen met software robots

Veel bedrijven en overheden zijn midden in het process van digitale transformatie. Op zoek naar het verbeteren van de informatiestromen en bedrijfsprocessen zien wij dat ondanks alle innovaties er nog vaak veel essentiële processen handmatig door werknemers wordt uitgevoerd. 

Deze tijdrovende herhaaldelijke taken kunnen een stuk efficiënter worden uitgevoerd met behulp van Robotic Process Automation.

Wat is RPA Technologie?

RPA staat voor Robotic Process Automation. Simpelweg betekend dit dat je software robots creërt die terugkerende handelingen binnen een applicatie uitvoert. Veelal worden deze processen door een werknemer uitgevoerd. Door RPA te gebruiken maak je ruimte vrij voor werknemers om productiever te zijn en zorgt de software robot voor een efficiënter en betrouwbaarder process.

De business voordelen van RPA

Snel kosten besparen

RPA is tegen relatief lage kosten te implementeren. De meeste enterprises zien binnen 12 maanden een return on investment

Super schaalbaar

Robots werken efficiënt maken geen fouten en worden niet moe. Het verlicht werkdruk bij werknemers en verhoogt hun productiviteit

Verbeterde snelheid en productiviteit

RPA kan meerdere processen parallel uitvoeren. Additionele robots kunnen snel tegen lage kosten worden ingezet.

Hogere compliance

RPA bots zijn uiterst betrouwbaar en verminderen risico’s. Alles is gemonitord en je hebt volledige controle over het process.

Gecertificeerd UiPath Partner

UiPath is het meest gebruikte Robotic Automation platform in de wereld. Het stelt je in staat om versneld software robots te bouwen en implementeren.
Als UiPath Partner zijn wij bij Node1 gespecialiseerd in het creëren van RPA oplossingen met UiPath.

RPA biedt veel mogelijkheden, maar het start met goed business plan. Zo behaal je winst.
- Alex van Engelen, UiPath Advanced Developer

Wat wij hebben gerealiseerd met RPA

Case study

Automatisering van een groot
accountancy bureau met RPA

Lees de case study