Wij zijn Node1

Wij creëren tijd en mogelijkheden

Denkleiders in RPA, data en AI

Digitale strategie, Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) gaan bij Node1 hand in hand en zorgen voor een volledige digitale transformatie van uw bedrijfsprocessen.

Node1 is een digital boutique die organisaties in staat stelt hun digitale strategie te definiëren en ervoor zorgt dat deze wordt uitgevoerd.


Node1 navigeert private equity partijen, corporates en scale-ups op het kruispunt van business, technologie en talent om deze nieuwe wereld te duiden en de benodigde verandering te realiseren.

Onze kernwaarden

Ambitieus

Het vergt de beste mensen met alle benodigde kennis om de meest uitdagende vraagstukken op te lossen.

Nieuwsgierig

Het realiseren van moderne bedrijfsdoelstellingen vraagt om een nieuw soort klantbenadering en het inzetten van digitale oplossingen. Je moet nieuwsgierig zijn en een integrale aanpak hanteren om de beste resultaten te bereiken.

Ondernemend

Samen de nodige verbeteringen doorvoeren op een pragmatische, incrementele en haalbare manier door de organisatie te veranderen en te versnellen.

Innovatief leiderschap

gerald been

Gerald Been

Partner
servan huegen

Servan Huegen

Partner
sieuwert van otterloo

Sieuwert van Otterloo

Partner
luc keijzers

Luc Keijzers

Partner
Bekijk het volledige team

EXPERTISE

Ervaren mensen

Onze consultants ontwikkelen digitale strategie en implementeren de oplossingen door gebruik te maken van RPA, low code, data en AI.

Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het