Wij zijn Node1

Op zoek naar positieve verandering met behulp van technologie

Een groei mindset

Met verandering als enige constante, zijn alleen veerkrachtige organisaties in staat om klantbehoeften voor te zijn. Door grip op nieuwe mogelijkheden kunnen wij groei in de toekomst garanderen.

Node1 navigeert private equity partijen, corporates en scale-ups op het kruispunt van business, technologie en talent om deze nieuwe wereld te duiden en de benodigde verandering te realiseren.

Onze kernwaardes

Ondernemend

Gezamenlijk op een pragmatische, incrementele en haalbare manier de benodigde verbeteringen doorvoeren door de organisatie van binnenuit te veranderen en versnellen. Dat is waar wij in geloven.

Talentvol

Met ons netwerk van gecureerd talent is verder kijken niet meer nodig. Wij hebben de beste mensen in huis met alle benodigde kennis om de meest uitdagende vraagstukken op te lossen.

Digitaal

Door technologie toe te passen, gaat het behalen van moderne bedrijfsdoelstellingen hand in hand met digitalisering.

Innovatief leiderschap

Gerald Been

Partner

Servan Huegen

Partner

Sieuwert van Otterloo

Partner

Luc Keijzers

Partner
Bekijk het volledige team

EXPERTISE

Consultants met hands-on vaardigheden

Onze consultants zijn niet alleen strategen maar hebben uitgebreide kennis van de technologiëen die wij toepassen in onze projecten.

Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het