Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het

Wij helpen jou zelfstandig RPA expertise ontwikkelen en toepassen in je bedrijf.

Gecertificeerde RPA developers helpen jou de best practices, code standaarden en bekende valkuilen ontwijken om zelfstandig RPA te kunnen ontwikkelen. We leveren hiervoor 'RPA experts as a service'

Interesse in de technologie? 

Deze technologie is de perfecte oplossing voor

Slimme robots - Drag & drop
Meest uitgebreide platform en community
Low code - Hoge ontwikkelsnelheid
Contractverwerking
Dossier aanpassingen
Formulieren

RPA met platformen als UiPath worden op tal van plekken gebruikt. Met de opkomst van 'Citizen Development' en 'RPA Centers of Excellence' binnen bedrijven is de vraag om zelfstandig RPA capaciteiten te kunnen aanleren en ontwikkelen toegenomen. Vanuit Node1 leveren wij compacte expert teams van 1 - 2 personen bestaande uit een RPA Business Analist en een Lead Developer om als vraagbaak te dienen, of als flexibele schil bij een bestaande RPA team.

Door toepassen van een expert team worden direct best practices en code standaarden ingebracht, plus toegang tot een zeer uitgebreide set van ervaring bij het kiezen van te ontwikkelen processen, frameworks en best practices.

De aanpak bestaat uit een combinatie van proces kwalificatie, ontwerp en ontwikkeling. Het expert team kan door mee te draaien met het bestaande team veel kennisoverdacht in korte tijd doen. Projecten kunnen varieren van enkele dagen tot enkele weken, of zoveel langer als nodig is.

Eerste resultaten binnen een maand

Efficiënte documentverwerking

Robots 24 uur per dag inzetbaar

Schaalbaar

Verhoogd werkplezier

RPA is een wijze van ontwikkelen die gebaseerd is op een low code methode. Het kiezen van de juiste processen, een ontwerp aanpak is van groot belang om het maximale uit UiPath te halen.

Node1 is UiPath partner

Bij Node1 gebruiken we UiPath software om onze robots te realiseren. Bekend als koploper op de RPA-markt is het met UiPath mogelijk om snel te bouwen, simpel te implementeren en makkelijk te onderhouden.

Meer weten?

Stuur een bericht aan

Karim van den Wijngaard

of laat je contactgegevens achter.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen!
Oops! Er is iets fout gegaan met het sturen van je bericht.