Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het

Ontdek wat RPA kan betekenen
voor de logistieke sector

De implementatie van Robotic Process Automation (RPA) in de logistieke sector kan enorme besparingen en verbeteringen teweegbrengen. Het is mogelijk om in een traject van één maand al de eerste automatiseringstappen in werking te zien.

Interesse in de technologie? 

Deze technologie is de perfecte oplossing voor

Contractverwerking
Formulieren
Dossieraanpassingen
Contractverwerking
Dossier aanpassingen
Formulieren

De logistieke sector is altijd al een industrie geweest waar de druk van de concurrentie hoog is. Toch vertrouwen veel bedrijven nog steeds op handmatige processen voor het plannen van transport en het monitoren van veranderingen. Voor het sturen van statusupdates naar klanten en het afhandelen van uitzonderingen wordt vaak nog niet optimaal gebruik gemaakt van de digitale vooruitgang. Dit kan zorgen voor vertragingen en daarmee direct hinder voor de klant veroorzaken.

RPA is een bewezen technologie in te zetten voor repetitieve, handmatige taken zoals gegevensinvoer. Dit maakt het mogelijk voor uw medewerkers om zich volledig te concentreren op de klanten en waardevol werk.

Bij Node1 werken we aan innovatieve RPA-oplossingen in combinatie met Artificial lntelligence (AI). Eén van onze domeinoplossingen realiseert dat onmiddellijk benodigde data opgehaald wordt en deze informatie feilloos tussen verschillende systemen wordt uitgewisseld. Het is mogelijk om nieuwe data in te voeren, automatisch uit contracten of productinformatie te halen en direct te verwerken.

Eerste resultaten binnen een maand

Simpel te koppelen met andere systemen

Directe verwerking van data

Robots 24 uur per dag inzetbaar

Verbeterde cyclustijd en behendigheid

Verhoogd werkplezier

RPA is niet gebonden aan andere software-oplossingen en kan binnen een paar weken volledig up-and-running zijn binnen uw organisatie. Werkt boven op bestaande digitale supply chain-systemen en software, SAP, NetSuite, ShipStation, AscendTMS, Quickbase, enz. RPA maakt de digitale verbeterstappen zichtbaar in de organisatie. Hierdoor wordt rendement op korte termijn gecreëerd en de potentie ontdekt op lange termijn.

Node1 is UiPath partner

Bij Node1 gebruiken we UiPath software om onze robots te realiseren. Bekend als koploper op de RPA-markt is het met UiPath mogelijk om snel te bouwen, simpel te implementeren en makkelijk te onderhouden.

Meer weten?

Stuur een bericht aan

Jonathan van de Star

of laat je contactgegevens achter.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen!
Oops! Er is iets fout gegaan met het sturen van je bericht.