Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het

Herken handgeschreven tekst met behulp van AI

Ontdek hoe onze domeinoplossing uw organisatie vooruit kan helpen. Herken automatisch of er in jouw documenten, contracten en facturen handgeschreven tekst staat, zodat je niks meer hoeft te controleren. Ga efficiënter te werk met behulp van robotisering en blijf de markt voor.

Interesse in de technologie? 

jurrit.heerink@node1.com+31 6 24 66 61 64

Deze technologie is de perfecte oplossing voor

Contractverwerking
Dossier aanpassingen
Formulieren

Versneld innoveren met robotisering

Bij Node1 werken we aan innovatieve RPA-oplossingen in combinatie met ArtificiaI Intelligence (AI). Onze nieuwe domeinoplossing herkent handgeschreven tekst in (ongestructureerde) documenten. De techniek zorgt ervoor dat medewerkers geen documenten meer hoeven te controleren op handgeschreven aantekeningen, waarbij deze informatie direct kan worden verwerkt in uw systemen.

PHTI-WS: A Printed and Handwritten Text Identification Web Service Based on FCN and CRF Post-Processing (2019). Nicolas Dutly, Fouad Slimane, Rolf Ingold. Published in: 2019 International Conference on Document Analysis and Recognition Workshops (ICDARW)

Elk bedrijf heeft de uitdaging om in te spelen op veranderingen in de markt. In een tijd waar technologische ontwikkelingen elkaar in een rap tempo opvolgen is het enorm belangrijk een heldere visie te hebben over hoe uw bedrijf relevant blijft en vervolgens kan groeien.

“Naast efficiëntie maakt RPA tijd vrij om medewerkers te laten doen waar ze goed in zijn!”

Robotisering is een bewezen technologie die in vele bedrijven de werkprocessen leuker en sneller maakt. Toch blijft deze technologie verrassen door de nieuwe mogelijkheden met kunstmatige intelligentie (KI).

Simpel te koppelen met andere systemen

Verhoogd werkplezier

Eerste resultaten binnen een maand

Data-gedreven inzicht

Herkennen, lezen en verwerken van tekst

Efficiënte documentverwerking

RPA is niet gebonden aan andere software-oplossingen en kan binnen een paar weken volledig gerealiseerd zijn binnen uw organisatie. Door het zelflerende aspect van AI zal de oplossing toewerken naar 100% automatisering. RPA maakt verbeterstappen zichtbaar in de organisatie. Hierdoor wordt er rendement gecreëerd op de korte en lange termijn.

Node1 is UiPath partner

Bij Node1 gebruiken we UiPath software om onze robots te realiseren. Bekend als koploper op de RPA-markt is het met UiPath mogelijk om snel te bouwen, simpel te implementeren en makkelijk te onderhouden.

Meer weten?

Stuur een bericht aan

Jurrit Heerink

of laat je contactgegevens achter.

Bedankt! We hebben je bericht ontvangen!
Oops! Er is iets fout gegaan met het sturen van je bericht.