Sluit je aan bij andere lezers die gepassioneerd zijn over RPA en AI.
Bedankt! Je staat op onze nieuwsbrief lijst.
Oops! Er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier. Probeer het nog eens.

Gartner's Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code 2023

Gerald Been
1
minuten leestijd
DOOR
March 8, 2023

Gartner's Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms in 2023.

Microsoft Power Platform, OutSystems en Mendix hebben respectievelijk de eerste drie posities in het kwadrant verzekerd. Het Power Apps-platform van Microsoft wordt geprezen om zijn integratie met andere Microsoft-producten en zijn gebruiksgemak. OutSystems wordt opgemerkt vanwege zijn vermogen om complexe applicaties snel te bouwen en zijn sterke klantenondersteuning. Mendix wordt erkend vanwege zijn robuuste ontwikkeltools en zijn integratie met SAP-systemen.

Over het algemeen benadrukt het rapport de voortdurende groei van low-code platforms op de enterprise markt en hun potentieel om digitale transformatie-inspanningen te versnellen. Het artikel geeft ook een samenvatting van andere leveranciers die in het kwadrant zijn opgenomen en hun sterke en zwakke punten.

bron: Gartner Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms 2023 - CX Today

Gerald Been
DOOR
Managing Partner
Gerald staat aan het roer van Node1. Met zijn sterke visie, analytische blik en technologische expertise weet hij in elk project de bottleneck te ontdekken en te weerleggen. Een project is pas geslaagd wanneer zowel meetbare als voelbare verbeteringen zijn gemaakt.

Klaar om je bedrijf te digitaliseren?

Stuur een bericht aan
Gerald Been
of laat je contactgegevens achter.
Bedankt! We hebben je bericht ontvangen!
Oops! Er is iets fout gegaan met het sturen van je bericht.
Aanbevolen inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het