Dienst

Technologie Scan

Wat is een technologie scan?

Met een technologie scan maken we inzichtelijk of bestaande technologie toereikend is om er de organisatiedoelstellingen mee te realiseren. En of deze slimmer in te zetten zijn.

Waarom een technologie scan?

Een technologie scan laat helder zien of je met de bestaande technologie (nog) voldoende vernieuwingskracht hebt. Of je in staat bent duurzaam waarde te leveren voor je klanten.

Inzicht
Samenhang
Deskundig advies
Concreet plan

Aanpak

1. Analyse

Met interviews, workshops en deskresearch creëren we inzicht in je huidige situatie, ambities en uitdagingen.

2. Validatie

We betrekken relevante stakeholders in tussentijdse updates om de eerste resultaten van de analyse te toetsen. Dit voorkomt verrassingen en biedt ruimte voor voortschrijdend inzicht.

3. Aanscherping

We blijven regelmatig afstemmen met belanghebbenden om zo onderbouwing en draagvlak te realiseren voor de eindconclusies.

4. Aanbeveling

In de eindpresentatie lichten we de scanresultaten toe en ontvang je een concreet adviesrapport met verbeterpunten voor korte en middellange termijn.

No items found.

Organisatie leidend

De ambities en de strategie van jouw organisatie vormen altijd het vertrekpunt. Node1 zorgt dat technologie hierin als middel ondersteunt.

Expertise

Onze consultants hebben diepgaande kennis van digitale technologie, de laatste ontwikkelingen en de betekenis ervan voor je organisatie.

Ervaring

Partners en consultants van Node1 hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen.

Up-to-date

Node1 is volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in digitale technologie en de praktische toepassing daarvan.

Wat het jou oplevert?

  • Een adviesrapport dat in heldere stappen en met veel tussentijdse validatie tot stand is gekomen. 
  • Inzicht in de huidige situatie, technologie trends, de gewenste situatie en het te overbruggen verschil.
  • Concrete verbeterpunten, onderbouwd met een planning- en budgetindicatie.

Door uitvoerige afstemming ontstaat er draagvlak en is je organisatie geactiveerd. Met dit concrete adviesrapport zijn vervolgstappen direct effectief in gang te zetten.

ONze technologie
No items found.
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het