dienst

Technologie Scan

Wat is een technologie scan?

Een kort onderzoek waarmee inzichtelijk wordt gemaakt of jouw organisatie haar doelstellingen kan realiseren met de bestaande technologie en hoe zij deze slimmer kan inzetten.

Waarom een technologie scan?

Een technologie scan geeft je helder antwoord of je met de bestaande technologie duurzaam waarde voor je klanten kunt leveren en of deze je in staat stelt te vernieuwen.

Inzicht
Samenhang
Passend advies
Concreet plan

Aanpak

1. Analyse

Interviews, workshops en deskresearch leveren kennis en inzicht in de huidige situatie, ambities en uitdagingen.

2. Validatie

In een bijeenkomst met relevante spelers en een tussentijdse update worden de eerste resultaten van de analyse getoetst. Dit voorkomt verrassingen en geeft ruimte aan voortschrijdend inzicht​.

3. Aanscherping

Regelmatig afstemmen met belanghebbenden zorgt voor onderbouwing en creëert draagvlak voor het eindresultaat.

4. Aanbeveling

In een eindpresentatie worden de resultaten van de scan gepresenteerd met concreet advies over hoe te verbeteren op korte en middellange termijn.

No items found.
WAarom node1?

Organisatie leidend

De ambities en de strategie van de organisatie zijn het vertrekpunt. Node1 zorgt dat technologie als middel hierin ondersteunt.

Expertise

Onze consultants hebben diepgaande kennis van digitale technologie en de betekenis daarvan voor organisaties.

Ervaring

Partners en consultants van Node1 hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen.

Up-to-date

Node1 is volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in digitale technologie en de praktische toepassing daarvan.

Oplevering

Node1 bouwt het resultaat stap voor stap op. Tijdens het hele traject worden tussenresultaten getoetst in de organisatie. In een eindpresentatie worden de resultaten van de technologie scan gepresenteerd aan de opdrachtgever en relevante belanghebbenden. Het geeft een beeld van de huidige situatie, trends, de gewenste situatie en het te overbruggen verschil. Met concrete verbeterpunten die onderbouwd zijn en met een planning- en budgetindicatie kunnen vervolgstappen effectief in gang worden gezet.

ONze technologie

Klaar om je bedrijf te digitaliseren?

Neem contact op met
Silvain
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het