Dienst

RPA Quickscan

Wat is een RPA Quickscan?

Met een RPA Quickscan analyseren we binnen jouw bedrijfsprocessen welke taken te automatiseren zijn met software robots. Met een Proof of Concept, een testcase, toetsen we dit in de praktijk.

Waarom een RPA Quickscan?

De scan maakt inzichtelijk wat RPA voor jouw organisatie kan betekenen. Door het specifiek binnen jouw praktijk werkend te zien, worden de mogelijkheden en kansen glashelder.

Inzicht
Business Case
Testen in jouw praktijk
Begrip

Aanpak

1. Procesanalyse

We analyseren jouw bedrijfsprocessen om te achterhalen waar het inzetten van software robots mogelijk is. En waar dit de grootste impact heeft op het verbeteren van de productiviteit.

2. Business Case

Gezamenlijk stellen we een globale business case op en een roadmap voor het implementeren van RPA binnen jouw bedrijfsprocessen.

3. Proof of Concept

Tenslotte voeren we een Proof of Concept uit voor één proces. Hiermee laten we in jouw praktijk zien hoe RPA werkt en leggen we een basis voor verdere implementatie.

No items found.

RPA Expertise

Node1 is gespecialiseerd in RPA. Van eenvoudige taakautomatisering tot complexe toepassingen met Artificial Intelligence, onze experts kennen de mogelijkheden en juiste aanpak.

UiPath Partner

Node1 is partner van UiPath, Robot Software. We beschikken hierdoor over veel praktische kennis en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste RPA-ontwikkelingen.

Denken én doen

Node1 combineert een lange termijnvisie met een resultaatgerichte aanpak. Niet alleen mooie plannen. Ook een doordachte implementatie. Zo helpen we je écht vooruit.

Ervaring

Bij Node1 hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen. Aan alles wordt gedacht.

Wat het jou oplevert?

  • Inzicht in welke van je werkprocessen geschikt zijn voor RPA.
  • Inzicht in welke procesautomatisering leidt naar een positieve business case.

Met concreet resultaat vanuit een Proof of Concept, heb je zekerheid over de toegevoegde waarde. En bovendien bruikbaar materiaal voor demonstraties en een verdere uitrol van RPA binnen je organisatie.


ONze technologie
No items found.
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het