dienst

RPA Quickscan

Wat is een RPA Quickscan?

We kijken waar RPA van toegevoegde waarde is in jouw bedrijfsprocessen. Daarnaast voeren we een Proof of Concept uit om dit in de praktijk te toetsen.

Waarom een RPA Quickscan?

Je wilt begrijpen wat RPA voor jouw organisatie kan betekenen. Daarnaast wil je het in jouw praktijk werkend zien, zodat je de mogelijkheden leert kennen.

Inzicht
Business Case
Proof of Concept
Begrip

Aanpak

1. Procesanalyse

In deze stap analyseren we de bedrijfsprocessen om te achterhalen in welke processen het inzetten van software robots de grootste impact heeft op het verbeteren van de productiviteit.

2. Business Case

Gezamenlijk stellen we een grofmazige business case op en een roadmap voor het implementeren van RPA voor de meest geschikte bedrijfsprocessen.

3. Proof of Concept

Tenslotte voeren we een Proof of Concept uit voor één proces. Hiermee laten we in jouw praktijk zien hoe RPA werkt en leggen we de basis voor verdere implementatie.

No items found.
WAarom node1?

RPA Expertise

Node1 heeft diepgaand inzicht in de mogelijkheden van RPA. Van eenvoudige taakautomatisering tot complexe toepassingen met Artificial Intelligence.

UiPath Partner

Node1 is partner van UiPath en heeft direct toegang tot relevante kennis.

Denken en doen

Node1 combineert een lange termijnvisie met een resultaatgerichte aanpak.

Ervaring

Partners en consultants van Node1 hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen.

Oplevering

Aan het eind van het onderzoek heb je inzicht in de processen die met RPA geautomatiseerd kunnen worden en die leiden tot een positieve business case. Daarnaast is er het resultaat van de Proof of Concept die gebruikt kan worden voor demonstraties en als voorbeeld kan dienen voor de verdere uitrol van RPA.

ONze technologie

Klaar om je bedrijf te digitaliseren?

Neem contact op met
Alex
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het