dienst

RPA Implementatie

Wat is een RPA Implementatie?

Om de kracht van RPA te voor je te laten werken moet het succesvol worden geïmplementeerd. Dat betekent grondig analyseren van je bedrijfsprocessen, optimaliseren en vervolgens de robots met UiPath configureren.

Waarom een RPA Implementatie?

Je bent overtuigd van de waarde van robotisering en gaat RPA op projectmatige en beheersbare wijze invoeren in je organisatie.

Minder kosten
Verbeterde motivatie
Voorspelbare aanpak
Opbouwen van kennis

Aanpak

1. Analyse

We starten met het analyseren van de bestaande processen en ontwerpen nieuwe processen waarin de robots worden ingezet. We maken daarbij gebruik van Lean-principes.

2. Ontwikkeling

Met UiPath configureren we de robots en bereiden we de organisatorische en technische implementatie voor. Medewerkers worden getraind.

3. Test

Het hele proces en daarbinnen de werking van de robots worden uitgebreid getest.

4. Implementatie

De implementatie wordt nauwgezet voorbereid inclusief fallback-scenario. Na akkoord van de klant worden de nieuwe processen en de robots in productie genomen.

5. Nazorg

De werking van het hele proces en de prestaties van de robots worden nauwgezet gevolgd. Verbeteringen worden direct doorgevoerd.

No items found.
WAarom node1?

RPA Expertise

Node heeft diepgaand inzicht in de mogelijkheden van RPA. Van eenvoudige taakautomatisering tot complexe toepassingen met Artificial Intelligence.

UiPath Partner

Node1 is partner van UiPath en heeft direct toegang tot relevante kennis.

Agile/Scrum

Binnen Node1 hanteren we binnen alle projecten Agile/Scrum. Alle partners en consultants zijn gecertificeerd Scrum Master of Product Owner.

Ervaring

Partners en consultants van Node1 hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen.

Oplevering

Aan het eind van de RPA Implementatie is er gedetailleerd inzicht in alle relevante bedrijfsprocessen, worden processen of delen daarvan door software robots foutloos en efficiënt uitgevoerd en is jouw organisatie opgeleid en getraind om zelf software robots te ontwikkelen en te beheren.

ONze technologie

Klaar om je bedrijf te digitaliseren?

Neem contact op met
Jurrit
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het