Dienst

RPA Implementatie

Wat is een RPA Implementatie?

De kracht van RPA benutten vraagt om een succesvolle implementatie. Door het grondig analyseren van je bedrijfsprocessen, die optimaliseren en de software robots configureren met UiPath. Daar helpen we je graag bij!

Waarom een RPA Implementatie?

Zonder de juiste invoering weinig succes. Het inzetten van software robots gaat je hele organisatie aan. Ons RPA implementatietraject helpt om RPA op projectmatige en beheersbare wijze in te voeren binnen je organisatie.

Minder kosten
Verbeterde motivatie
Heldere aanpak
Kennis

Aanpak

1. Analyse

Samen starten we met het analyseren van bestaande werkprocessen en ontwerpen we nieuwe processen waarin de software robots worden ingezet. We maken daarbij gebruik van Lean-principes.

2. Ontwikkeling

Met UiPath configureren we de software robots en bereiden we de organisatorische en technische implementatie voor. Jouw medewerkers worden getraind om zelf met de robots aan de slag te kunnen.

3. Testen

Het hele proces met werking van de robots wordt uitgebreid getest.

4. Implementatie

De implementatie bereiden we nauwgezet met je voor inclusief een fallback-scenario. Vervolgens kunnen de robots in productie genomen worden binnen de vernieuwde werkprocessen.

5. Nazorg

De werking van het hele proces en de prestaties van de robots volgen we nauwkeurig. Verbeteringen worden direct doorgevoerd.

No items found.

RPA Expertise

Node1 is gespecialiseerd in RPA. Van eenvoudige taakautomatisering tot complexe toepassingen met Artificial Intelligence, onze experts kennen de mogelijkheden en juiste aanpak.

UiPath Partner

Node1 is partner van UiPath, Robot Software. We beschikken hierdoor over veel praktische kennis en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste RPA ontwikkelingen.

Agile/Scrum

Binnen Node1 werken we volgens de Agile/Scrum methodiek en met gecertificeerde medewerkers. Scrum faciliteert flexibiliteit, waarmee we zoveel mogelijk uit je budget halen.

Ervaring

Bij Node1 hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen. Aan alles wordt gedacht.

Wat het jou oplevert?

  • Een succesvolle invoering van software robots.
  • Vernieuwde werkprocessen of delen ervan die door software robots efficiënt en foutloos worden uitgevoerd.
  • Opgeleide medewerkers die nu zelf in staat zijn software robots te ontwikkelen en/of te beheren.

Je organisatie weet nu precies wat er mogelijk is en wat er nodig is voor een succesvolle implementatie van software robots. Deze kennis is te benutten bij een verdere uitrol van software robots in je organisatie.

ONze technologie
No items found.
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het