dienst

RPA Executive Workshop

Wat is de RPA Executive Workshop?

Een workshop voor leidinggevenden om te leren wat Robotic Process Automation (RPA) is en erachter te komen of RPA ook in jouw organisatie verbetering kan brengen.

Waarom de RPA Executive Workshop?

Steeds vaker wordt gesproken over RPA als veelbelovende technologie. Maar wat is RPA nu precies en zou het ook iets kunnen betekenen voor jouw organisatie?

Begrip van RPA
Inzicht in de waarde
Bewust van impact
Inspiratie

Aanpak

1. Wat is RPA?

Eerst leer je wat RPA is. En wat ook niet. Hoe is RPA ontstaan en hoe past het in het technologielandschap? En is RPA de opmaat naar intelligenter automatiseren?

2. Wanneer is RPA interessant?

Dit blok gaat over welke processen in aanmerking komen voor de inzet van RPA. Welke kenmerken hebben deze processen en hoe bepaal je of en waar RPA inzetbaar is?

3. Wat levert het op?

Misschien wel de belangrijkste vraag. Welke waarde levert RPA voor klanten en medewerkers? Is het de investering waard? Welke valkuilen zijn er en hoe kun je deze omzeilen?

4. Hoe implementeer je RPA?

Je maakt kennis met de stapsgewijze aanpak om RPA te implementeren. Welke fasen worden onderscheiden? Wat is de doorlooptijd? Welke rollen zijn nodig en hoe stuur je?

No items found.
WAarom node1?

Expertise

Node1 heeft diepgaande kennis over de mogelijkheden van RPA.

Ervaren docenten

De trainers van Node1 zijn ervaren docenten en verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Hogeschool Utrecht.

UiPath Partner

Node1 is business partner van UiPath, wereldleider in RPA.

Ervaring

Partners en consultants van Node1 hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen.

Oplevering

Na afloop van de workshop ben je bekend met RPA, heb je een beeld of RPA ook voor jouw organisatie van betekenis kan zijn en weet je wat erbij komt kijken als je RPA gaat implementeren.

ONze technologie

Klaar om je bedrijf te digitaliseren?

Neem contact op met
Gerald
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het