Training

RPA Executive Workshop

Wat is de RPA Executive Workshop?

Dit is een workshop voor leidinggevenden, waarin je uitleg krijgt over wat Robotic Process Automation (RPA) is en ontdekt of procesautomatisering interessant is voor jouw organisatie.

Waarom de RPA Executive Workshop?

De workshop levert je alle belangrijke informatie over de veelbelovende RPA-technologie. Je komt erachter wat RPA precies is, welke mogelijkheden er zijn en vooral of RPA in jouw organisatie waarde toevoegt.

RPA kennis
Waarde inzichtelijk
Bewust van impact
Inspiratie

Aanpak

1. RPA introductie

Je leert wat RPA precies is, en wat niet. We achterhalen hoe RPA precies is ontstaan en hoe het past in het huidige technologie-landschap. Staan we aan de start van het intelligenter automatiseren? De belangrijkste inzichten over RPA delen we met je.

2. RPA advies

We nemen door welke processen geschikt zijn voor de inzet van RPA. Welke kenmerken hebben deze processen? En hoe bepaal je of en waar RPA inzetbaar is? Op dit soort vragen, en uiteraard al je eigen vragen, krijg je antwoord. Onze experts geven je gericht RPA advies.

3. Wat levert het op?

Misschien is dit wel de belangrijkste vraag. En daarom besteden we er uitgebreid aandacht aan. Welke waarde levert RPA voor jouw organisatie en voor je medewerkers? Is het je investering waard? Welke valkuilen zijn er en hoe kun je deze omzeilen? In deze fase verdiepen we ons in de haalbaarheid.

4. RPA organiseren

Je maakt kennis met de planmatige stappen om RPA te implementeren. Welke fases zijn er? Wat is de doorlooptijd? Welke rollen zijn er nodig en hoe stuur je het proces aan? Je krijgt een helder beeld van de omvang en aanpak van een RPA-project.

No items found.

RPA Expertise

Node1 is gespecialiseerd in RPA. Van eenvoudige taakautomatisering tot complexe toepassingen met Artificial Intelligence, onze experts kennen de mogelijkheden en juiste aanpak.

Ervaren docenten

De RPA-trainers van Node1 zijn ervaren docenten en verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Hogeschool Utrecht.

UiPath Partner

Node1 is partner van UiPath, Robot Software. We beschikken hierdoor over veel praktische kennis en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste RPA-ontwikkelingen.

Ervaring

Bij Node1 hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen. Aan alles wordt gedacht.

Wat het jou oplevert?

  • Kennis en inzicht over de mogelijkheden van RPA.
  • Advies over de inzet van RPA binnen jouw werkprocessen.
  • Een concreet stappenplan voor de implementatie van RPA.

Je bent na deze workshop goed op de hoogte van de veelbelovende RPA technologie. Je weet in te schatten of de inzet van RPA interessant is voor jouw organisatie. Maar ook wat er allemaal komt kijken bij het implementeren ervan. Een goed startpunt, wanneer je interesse hebt in (de kracht van) RPA.

ONze technologie
No items found.
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het