dienst

RPA Center of Excellence

Wat is de training RPA Center of Excellence?

Een training, waarin je leert wat er nodig is om de schaalbare uitrol van RPA in jouw organisatie mogelijk te maken, hoe je dit bestuurt en organiseert.

Waarom de training RPA Center of Excellence?

Jouw organisatie heeft kennis gemaakt met RPA en besloten om verder uit te rollen. Je bereidt je hier goed op voor en wil weten hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Inzicht
Begrip
Kennis
Inspiratie

Aanpak

1. Wat is een RPA Center of Excellence?

Je leert wat een RPA Center of Excellence is en welke soorten er zijn. Je leert de organisatie kennen en vormt je een beeld over welke soort past bij jouw organisatie.

 

2. Hoe richt je een RPA Center of Excellence in?

In dit onderdeel leer je hoe je een RPA Center of Excellence inricht. Zowel technisch als organisatorisch. Hoe vul je de rollen in en geef je inhoud aan de besturing?

 

3. Organiseren brede uitrol

Wat komt er kijken bij de brede uitrol van RPA in jouw organisatie? Je leert deze te plannen en te organiseren, zodat de uitrol schaalbaar en beheersbaar is.

No items found.
WAarom node1?

Ervaring

Partners en consultants van Node1 hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen en de organisatie die daarbij komt kijken.

Ervaren docenten

De trainers van Node1 zijn ervaren docenten en verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Hogeschool Utrecht.

UiPath Partner

Node1 is business partner van UiPath, wereldleider in RPA.

Expertise

Node1 heeft diepgaande kennis over de mogelijkheden van RPA.

Oplevering

Na afloop van de workshop ben je bekend met de functie en de organisatie van een RPA Center of Excellence. Je weet hoe je deze kunt inrichten. Tevens heb je inzicht in het plannen en organiseren van de brede uitrol van RPA in jouw organisatie. Na succesvolle afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname.

ONze technologie

Klaar om je bedrijf te digitaliseren?

Neem contact op met
Anisha
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het