Training

RPA Center of Excellence

Wat is de training RPA Center of Excellence?

Een training waarin je leert hoe je RPA in je organisatie schaalbaar uitrolt. Hoe bestuur en organiseer je het inzetten en verankeren van RPA? In deze training krijg je alle relevante informatie voor een effectieve aanpak.

Waarom de training RPA Center of Excellence?

Omdat een goede voorbereiding essentieel is voor een succesvol resultaat. Het automatiseren van werkprocessen gaat vaak je hele organisatie aan. Met deze training haal je er alles uit.

Inzicht
Begrip
Kennis
Inspiratie

Aanpak

1. Introductie RPA Center of Excellence

Er zijn verschillende manieren om RPA diep en effectief in je organisatie te integreren. Jij weet nu welke en we analyseren welke vorm goed past bij jouw organisatie.

 2. Inrichten RPA Center of Excellence

Tijdens dit onderdeel leer je hoe je een RPA Center of Excellence inricht, zowel technisch als organisatorisch. Hoe vul je verschillende rollen in en hoe geef je vorm aan de besturing?

 3. Organiseren brede uitrol

Wat komt er kijken bij de brede uitrol van RPA in jouw organisatie? Je leert RPA te plannen en te organiseren, zodat de integratie van RPA schaalbaar en beheersbaar wordt.

No items found.

Ervaring

Bij Node1 hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen. Aan alles wordt gedacht.

Ervaren docenten

De RPA-trainers van Node1 zijn ervaren docenten en verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Hogeschool Utrecht.

UiPath Partner

Node1 is partner van UiPath, Robot Software. We beschikken hierdoor over veel praktische kennis en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste RPA-ontwikkelingen.

RPA Expertise

Node1 is gespecialiseerd in RPA. Van eenvoudige taakautomatisering tot complexe toepassingen met Artificial Intelligence, onze experts kennen de mogelijkheden en juiste aanpak.

Wat het jou oplevert?

  • Kennis over de aanpak van een schaalbare uitrol van RPA.
  • Inzichten over de juiste aanpak voor jouw organisatie.
  • Een certificaat van deelname.

Een totaalaanpak maakt de integratie van RPA binnen je organisatie schaalbaar. Met relevante kennis en organisatie-specifieke inzichten, stoom je jezelf klaar voor de juiste aanpak van RPA, waaruit je ook op de lange termijn voordelen haalt.

ONze technologie
No items found.
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het