Training

UiPath Workshop

Wat is de UiPath Workshop?

Een praktische training waarin je RPA en UiPath ontdekt. We doorlopen het hele RPA proces, van analyse tot implementatie, en je bouwt je eerste software robot met de robot software van UiPath.

Waarom de UiPath Workshop?

Je krijgt niet alleen praktische kennis over RPA. Je ontdekt ook zelf wat de mogelijkheden zijn van het UiPath Platform. Je gaat zelf aan de slag! Je ontwikkelt zelf een werkende software robot.

RPA kennis
Leren ontwikkelen
UiPath kennis
Inspiratie

Aanpak

1. RPA introductie

Je leert wat RPA precies inhoudt en we blikken terug op hoe RPA is ontstaan. Ook bekijken we hoe RPA past binnen het huidige technologie-landschap. Staan we aan de start van het intelligenter automatiseren? We delen de nieuwste inzichten met je. 

2. Aanpak software robots

Wat is er nodig om RPA succesvol in te zetten? We nemen je mee in de essentiële stappen naar werkende software robots.

3. UiPath Platform

Je leert alle onderdelen van het UiPath Platform kennen. Waarmee bouw je robots? Welke soorten robots zijn er en hoe manage je ze, als ze taken uitvoeren? Al je vragen worden beantwoord.

 4. Software robots bouwen

Learning by doing! Altijd effectief. Daarom ga je na het doorlopen van alle stappen in het ontwikkelproces, zelf een robot ontwerpen, bouwen en aan het werk zetten.

No items found.

RPA Expertise

Node1 is gespecialiseerd in RPA. Van eenvoudige taakautomatisering tot complexe toepassingen met Artificial Intelligence, onze experts kennen de mogelijkheden en juiste aanpak.


Ervaren docenten

De RPA-trainers van Node1 zijn ervaren docenten en verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Hogeschool Utrecht.


UiPath Partner

Node1 is partner van UiPath, Robot Software. We beschikken hierdoor over veel praktische kennis en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste RPA-ontwikkelingen.

Ervaring

Bij Node1 hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen. Aan alles wordt gedacht.

Wat het jou oplevert?

  • Kennis over RPA en de mogelijkheden voor jouw organisatie.
  • Een zelf ontworpen én werkende software robot.
  • Een certificaat van deelname.

Na afloop van de training weet je hoe je RPA kunt inzetten voor jouw organisatie en heb je kennis gemaakt met het UiPath-platform. Je hebt je eerste robot ontworpen en gebouwd en je ontvangt na afronding van de training een certificaat van deelname.


ONze technologie
No items found.
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het