dienst

Ontdek UiPath

Wat is de training Ontdek UiPath?

Een praktische training, waarin je leert wat RPA is. Je doorloopt het hele proces van analyse tot implementatie en bouwt je eerste robot met de software van UiPath.

Waarom de training Ontdek UiPath?

Je bent op zoek naar praktische kennis over RPA en de mogelijkheden van het UiPath Platform. Hoe ontwerp je een robot en hoe maak je die werkend?

Begrip van RPA
Leren implementeren
Kennis van UiPath
Inspiratie

Aanpak

1. Wat is RPA?

Eerst leer je wat RPA is. En wat ook niet. Hoe is RPA ontstaan en hoe past het in het technologielandschap? En is RPA de opmaat naar intelligenter automatiseren?

 

2. Hoe zet je RPA in?

Hier leer je de aanpak om RPA succesvol in te zetten.Wat zijn de essentiële stappen om tot werkende robots te komen?

 

3. UiPath Platform

In dit blok leer je de onderdelen kennen van het UiPath Platform. Waarmee bouw je robots, welke soorten robots zijn er en hoe manage je ze als ze aan het werk zijn?

 

4. Bouw je eerste robot

Je leert het snelst in de praktijk. We doorlopen alle stappen in het ontwikkelproces, waarin jij je eerste robot ontwerpt, bouwt en aan het werk zet.

No items found.
WAarom node1?

Expertise

Node1 heeft diepgaande kennis over de mogelijkheden van RPA.

Ervaren docenten

De trainers van Node1 zijn ervaren docenten en verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam en de Hogeschool Utrecht.

UiPath Partner

Node1 is business partner van UiPath, wereldleider in RPA.

Ervaring

Partners en consultants van Node1 hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en implementeren van digitale oplossingen.

Oplevering

Na afloop van de training ben je bekend met RPA, weet je hoe je RPA kunt inzetten en heb je kennis gemaakt met het UiPath Platform. Bovenal heb je je eerste robot ontworpen en gebouwd en ontvang je na afronding van de training een certificaat van deelname.

ONze technologie

Klaar om je bedrijf te digitaliseren?

Neem contact op met
Merijn
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het