Dienst

Digitale Strategie

Wat is digitale strategie?

Met een digitale strategie maken we concreet met welke technologie je waarde voor jouw klanten creëert. Samen kijken we naar de toekomst van je organisatie en de markt. En ontwikkelen we jouw strijdplan voor de aankomende jaren.

Waarom digitale strategie?

De wereld wordt steeds digitaler. Het is essentieel om de toepassing van digitale technologie een centrale plek te geven in je overall strategie. Je klant centraal zetten en relevant blijven. Daarmee maak je verschil!

Inzicht
Stip op de horizon
Doordacht plan
Concreet vervolg

Aanpak

1. Kennismaken

In een kick-off meeting maken we kennis met elkaar. We spreken over de aanpak en maken concrete afspraken voor het strategietraject.

2. Analyse

We creëren relevant inzicht. Wat willen je klanten? Waar zit de kracht van je organisatie? Wat zijn de laatste technologische ontwikkelingen en trends? En wat doen concurrenten? Zodat we weten waar precies jouw kansen liggen.

3. Ontwerp

We plaatsen een stip op de horizon, waar we naartoe willen. En stippelen de route ernaartoe uit. Deze roadmap maakt concreet welke technologie we wanneer implementeren en wat nodig is om deze te laten werken.

4. Besluitvorming

In een eindpresentatie wordt het plan uitgebreid toegelicht, zodat er besluiten genomen kunnen worden over het opstarten van de projecten.

No items found.

Organisatie leidend

De ambities en de strategie van de organisatie zijn het vertrekpunt. Node1 zorgt dat digitale technologie als middel hierin ondersteunt.

Boardroom-niveau

We hebben professionals met veel ervaring in het besturen en managen van organisaties. Zij denken mee op strategisch niveau, maar weten ook de rest van de organisatie te betrekken.

Praktisch en concreet

We zorgen ervoor dat de strategie voor jou een helder en realistisch aanvalsplan vormt, waarmee je jouw organisatie voorbereidt op de toekomst en ambities waarmaakt.

Up-to-date

Onze strategen zijn altijd op de hoogte van de laatste technologie-trends in jouw sector. Maar ook van belangrijke ontwikkelingen daarbuiten, die een aanjager van verandering kunnen zijn.

Wat het jou oplevert?

  • Gevalideerde interne en externe analyses.
  • Een toekomstvisie, strategie (roadmap) en plan van aanpak.

Met een digitale strategie heb je inzicht in welke mensen, middelen en structuur nodig zijn om de ambities van je organisatie te realiseren. En weet je welke eerste concrete innovatieprojecten er op de agenda gezet kunnen worden.

ONze technologie
No items found.
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het