dienst

Digitale Strategie

Wat is digitale strategie?

Digitale strategie maakt concreet met welke technologie je waarde voor klanten creëert. Het is het aanvalsplan over hoe en wanneer je deze technologie implementeert.

Waarom digitale strategie?

Digitale technologie maakt steeds meer het verschil. Het is essentieel om de toepassing van digitale technologie een centrale plek te geven in de overall strategie.

Inzicht
Stip op de horizon
Doordacht plan
Concreet vervolg

Aanpak

1. Kennismaken

In een kick-off wordt nader kennis gemaakt, de aanpak toegelicht en worden concrete afspraken gemaakt voor het hele traject, waarin samen de digitale strategie wordt ontwikkeld.

2. Analyse

In deze stap wordt antwoord gegeven op de vragen wat klanten willen, waar de kracht zit van de organisatie, wat de laatste trends zijn, wat de concurrent doet en waar kansen zitten.

3. Ontwerp

De stip op de horizon wordt gezet en het plan om daar te komen wordt opgesteld. Het maakt concreet met welke technologie waarde wordt gecreëerd en wat nodig is om deze te laten werken.

4. Besluitvorming

In een eindpresentatie wordt het plan toegelicht. Het geeft inzicht in wat nodig is en vraagt een besluit over het starten van de eerste projecten.

No items found.
WAarom node1?

Up-to-date

Onze strategen zijn op de hoogte van de laatste technologietrends in jouw sector. En van belangrijke ontwikkelingen daarbuiten die een aanjager van verandering kunnen zijn.

Boardroom-niveau

Node1 beschikt over professionals met ervaring in het besturen en managen van organisaties. Met oog voor de belangen van betrokkenen spelen zij hier tijdens het traject op in.

Praktisch en concreet

Een strategie is een helder aanvalsplan waarmee je zorgt dat ambities werkelijkheid worden. Node1 stelt een realistisch plan op dat zorgt dat technologie voor je werkt.

Oplevering

Tijdens het traject worden de resultaten van de interne en externe analyse gepresenteerd en gevalideerd. Dit geldt ook voor de visie, het ontwerp van de strategie op het niveau van de organisatie als geheel en het ontwerp op het niveau van afzonderlijke waardeproposities. In een eindpresentatie wordt naast de samenvatting van de analyse, de visie en de strategie het plan van aanpak geschetst. Dit maakt duidelijk welke mensen, middelen en structuur nodig zijn om de ambities van de organisatie te realiseren en geeft inzicht in de eerste concrete innovatieprojecten.

ONze technologie

Klaar om je bedrijf te digitaliseren?

Neem contact op met
Luc
Onze laatste inzichten
Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het