DIENSTEN

Wij realiseren digitale transformaties

Technologie Scan

Ons team helpt met het integreren van agile en uitbreidbare applicaties. Na analyse worden de meest geschikte technische oplossingen gevonden voor nieuwe innovaties of de herstructurering van bestaande IT architectuur.

Visie & Strategie

Alles start met een heldere visie. Ons team van strategen analyseert de huidige staat van de organisatie, proposities en technologie om een toekomstgerichte strategie te ontwikkelen en om nieuwe business modellen te ontdekken.

Propositie Validatie

Snelheid is essentieel. Daarom valideren we nieuwe proposities middels lean en rapid prototyping methodes om het innovatieproces te accelereren. Zo vergaren we inzichten nog voordat grote investeringen zijn gedaan.

CTO Guild

Node1 is waar fris, T-shaped talent met business, technologie, project en consulting expertise samenkomt met ervaren CTO’s om in unieke trajecten verandering te realiseren bij organisaties. In deeltijd om meerdere trajecten te kunnen begeleiden.

Digital Office

Met onze best-in-class experts bouwen wij in no-time een multidisciplinair team op. Geïntegreerd op het juiste niveau. Onder leiding van een business CTO, aangevuld meton-site operationeel manager en analytische capaciteit.

Strategie Implementatie

Met de uitvoering en implementatie van de strategie creëren wij een veerkrachtige organisatie. Kennis en ervaring worden effectief overgedragen en het programma wordt actief afgebouwd wanneer de office is geïntegreerd in de organisatie.

Deze website gebruikt cookies om je de beste gebruikerservaring te geven. Door het gebruik van de website stem je in met ons gebruik van cookies. Lees meer
Ik begrijp het